Mursystem AS - Perfeksjon i hver stein 

Din murmester i Trondheim

Mursystem AS er en mesterbedrift med alle nødvendige godkjenninger.
Alle ansatte har høy faglig kompetanse og legger sin stolthet i at du som kunde skal bli fornøyd. 

TEGLSTEIN

Tegelstein

Ønsker du en nærmest vedlikeholdsfri kledning, bør du velg tegl. Teglstein angripes verken av sopp, råte eller skadedyr, og er omtrent vedlikeholdsfritt.  I tillegg er det brannsikkert samtidig som teglens kvaliteter skaper et stabilt inneklima. 

Dersom du foretrekker teglsteinsforkledning i stedet for bordkledning, eller ønsker hjelp til å mure opp peis og pipe, kan våre fagfolk hjelpe deg.

NYTT BAD - REHABILITERING

Nytt bad

Ved rehabilitering av våtrom er det viktig at arbeidet gjøres grundig for å unngå fremtidige vannskader. Det er imidlertid ikke flisene, men det som skjuler seg bak dem som er det viktigste. En murermester er derfor det beste valget for oppussing av bad.

Total rehabilitering av baderom/våtrom er vår spesialitet. Vi har et stort kontaktnett med dyktige rørleggere og elektrikere som vi samarbeider med ved behov. 

PUSSYSTEM

Pussystem

Riktig valg av fasadesystem er viktig for både økonomi, miljøet og byggets utseende. Vi har lang erfaring innen fasadesystem, og bruker et moderne pussystem godt egnet for ulike veggkonstruksjoner, både nybygg og rehabilitering av eldre bygninger.

Pussystemet gir en vedlikeholdsvennlig og robust fasade som beskytter mot vær og vind. 

NATURSTEIN

Naturstein

Naturstein er et tidløst materiale med nærmest ubegrenset levetid. På grunn av natursteinens estetiske kvaliteter egner den seg godt til fasade og prydstein, og er også et spennende alternativ til fliser eller parkett inne.

Mursystem AS utfører arbeid med skifer og naturstein både innendørds og utendørs - trapper, gulv, grunnmur eller platting. Vi rehabiliterer også ildsteder av naturstein.

Kontakt oss i dag for et prisestimat! Vi kommer på gratis befaring!

Adresse:
Tempevegen 23, 7031 Trondheim
Telefon: 99 40 00 18
E-post: post@mursystem.no